Добре дошли в Asiamarket!

Моята количка:

0 продукта - 0,00 лв.
Все още нямате продукти във вашата количка.

0

 

 

 

Сигурност и пошерителност

 Добре дошли в Азия Маркет, вашият сигурен онлайн магазин.

Сигурността на вашата лична информация е от изключително значение за нас, като доверието, което сте ни делигирали, избирайки да пазарувате чрез нашия он-лайн магазин е много ценно за нас.

Чрез достъпа и използването на нашия сайт, вие се съгласявате с нашата политика.

Политиката за сигурност и поверителност описва каква информация и за какви цели ние събираме, обработваме и използваме информацията, предоставяна от вас или събирана от нас, било то в нашия сайт, блог или в социалните мрежи, които използваме.

Тази политика е приложима към този онлайн магазин и към услугите, предоставяни чрез него, като не е обвързана по никакъв начин с подобни политики на други подобни сайтове.

 1.     Администратор на лични данни

ЧОЙС ЕООДе регистриран администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни (ЗЗЛД) и има правото да събира, обработва и ползва личните данни на своите КЛИЕНТИ с оглед нуждите на електронния магазин - www.asiamarket.biz, като същевремнно има задължението да опазва в тайна тези лични данни, да не ги използва за други цели, нито да ги предоставя на трети лица, с изключение на Екипа в магазина.

 2.  Вашият профил

  • Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското ви име и парола. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате!Бихме искали да ви посъветваме също така да не споделяте вашата парола.
  • Вие можете да промените вашата парола по всяко време чрез опциите, които предоставя менюто „Моят акаунт”. Влезте във вашия профил чрез вашия е-майл и парола, след което, от менюто вдясно трябва да изберете „Информация за акаунта” и оттам да маркирате опцията: „Смяна на паролата”.
  • Можете да промените или изтриете информацията от вашия акаунт по всяко време, следвайки процедурата описана по-горе
  • Когато създавате своя акаунт, можете да изберете или да откажете опцията за запомняне на информацията, чрез която се осъществяват вашите плащания.
  • Всеки клиент, направил сеи регистрация в сайта може да изиска изтриване на цялата му лична информация, което води до изтриване на профила му, неговото потребителско име и парола. За да е възможно така описаното заличаване, клиентът трябва да докаже, че той е потребителя, направил регистрацията чрез изпращане на цялата информация, въведена в процеса на регистрация.

 3. Информацията, която събираме

  • Asiamarket.biz събира лична информация, предоставена от вас при използването на он лайн магазина. Регистрацията в Asiamarket.biz изисква: потребителско име и парола, вашето име, адрес за доставка, е-майл и телефонен номер. Чойс ЕООД не носи отговорност за некоректно предоставена от потребителя информация.
  • Събираме информация и от вашата активност в социалните мрежи като харесвания, следвания, споделяния или коментари във фейсбук, туитър, гугъл плщс, нашите блогове, както и други сайтове или социални медии, където сме представени. Нашата цел, събирайки тази информация е да е осигурим възможно най- добрите услуги за нашите клиенти.
  • Също така можем да следим и събираме информация за начина, по който използвате нашия уеб сайт, както и информация, която ни изпращате по е-майл или поствате в нашия сайт.
  • Всеки път когато влизате в нашия електронен магазин, автоматично се сваля обща информация за вашия интернет браузър, IP адрес, брой посещения, средно колко време сте прекарали в сайта, страниците, които сте поситили и т.н. Тази информация сама по себе си не би могла да идентифицира конкретен човек. Тази информация  се използва за диагностика, статистически цели, за подобряване функционалността и информационния поток в нашия сайт. Тази информация, не се предоставя за обработка и не се изпраща на трети страни.

 4. Използване на събраната информация

  • Информацията, която ни предоставяте ще ни помогне, да ви осигурим достъп до всички страници от нашия уеб сайт и да ви предоставим заявените от вас продукти и услуги. Информацията ни помага да осъществим процеса по заплащане на поръчката и да се свързваме с вас при нужда от изясняване на вашата поръчка. Тази информация ще използваме след детайлното и анализиране за целите на администриране, подобряване и развитие на нашия бизнес.
  • Можем да използваме вашия е-майл адрес , за да ви информираме за промени и подобрения в начина на функциониране на нашия сайт.
  • Чойс  ЕООД има право да разкрие вашите лични данни без предизвестие, ако последните се изискат по закон, със съдебно разпореждане.
  •  Ние споделяме личната информация за нашите клиенти само с нашите агенти, представители, доставчици на услуги, както и изпълнители за ограничени цели, включително, но не само, изпълнение на поръчки от клиенти, предлагане на конкретни продукти и услуги във връзка с този сайт, общуване с клиенти, предоставяне на потребителски услуги, съхранение, споделяне и извличане на изображения, повишаване и подобряване на удовлетвореността на нашите клиенти, осигуряване на достъп до уеб сайтове на нашите партньори,  предотвратяване на измами и обработка на отделните методи за плащане.
  • Споделяне на обобщена демографска и статистическа информация с нашите партньори, като това не е обвързано със споделянето на лична информация, която може да идентифицира отделно лице.

5. Връзка

При изпращане на данните за вход, регистрация и електронни платежни, използваме подсигурена криптирана връзка SSL.

6. Нашата политика за поверителност

Всички промени в нашата политика за поверителност в бъдеще ще бъдат публикувани на интернет страницата ни, а когато е уместно, ще бъдат разпространявани чрез уведомления по електронната поща, предоставена ни от всеки конкретен клиент. Всички актуални промени, ще могат да бъдат проверявани на тази страница.

Ние си запазваме правото да променяме нашата политика за поверителност по всяко време без предварително предупреждение. За да сте сигурни, че разбирате как ще се използва информацията, която ни предоставяте, ви препоръчваме да преглеждате нашата политика за поверителност редовно

 

Доставчикът на услугата, представляваща съхранение на даните, предоставяни от получателя на услугата,  не носи отговорност за съдържанието и дейностите на получателя на услугата, ако: 1. не е знаел за противоправния характер на дейността или информацията, или 2. не е запознат с фактите или обстоятелства, които правят дейността или информацията незаконна.

Asiamarket.biz се ангажира да пази неприкословеността на личния живот на своите потребители, като същевременно осигурява най-високо качество на обслужване. Ако имате някакви изисквания, свързани с използването или съхранението на вашата лична информация, моля свържете се с нас на следния е-майл: asiamarkert@mrpark.biz.

 

 

Благодарим!